ronai
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende film sitemde kullandım nezaman kodu ekledim hittim düşmeye basladı dun kaldırdım ve hit yine yükselmeye basladı anlamadım ya tesadüf ya bir ilgisi var.
Yener
www.manidar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Donanım ve güvenlik sistemleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bir çok sayaç servisi denedim ama hiç birisinden memnun kalmadım, bir süredir sitelerim de sayaç kullanmıyorum =)
Bir de bunu deneyeyim bakalım. Teşekkürler.
Manidar.Net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende tek o kullanıcıların ne yaptığını görebilmemiz hoşuma gidiyor ondan eklemiştim izlemesi güzel oluyor :D
Ek olarak: Hocam pm atmıştım 1-2 gün önce bi bakarmısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Yandex metricayı ilk çıktığı andan kullanırım. En çokta webvisor özelliği güzel. Siteye girenleri video şeklinde kayit ediyor sonra bazılarını izliyorum. Sitem hangi tarayicilarda nasıl görünüyor hata varmi yokmu diye izliyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ubeyd
ubeyd değil ubeydullah
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanırım bunca yorumun üzerine meraklanan bendenizde birazdan kullanmaya başlıyorum :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bir Kişisel Blog Yazarı: adamkarga.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google dan nefret etmeye başladığım ama bir türlü alternatifini bulamadığım tam tıkanma anımda bana yetişti yandex. Yandexin muhteşem özelliklerini yeni yeni keşfetmeme rağmen şuan için tatmin oldum diye bilirim. Artık analytics sıkıntısından kurtuldum şimdi metrica zamanı. Metrica'nın kullanıcının web sitesindeki davranışını kayıt etmesi muhteşem ötesi olmuş aşağıda paylaştığım bu videoya dikkat...
kullanıcının benden neden kopyalama yaptığını bilmiyorum ama yinede iyi niyetli düşünüyorum zaten tüm kullanıcı bilgileri mevcut...
Ucuz reklama gerek yok . Google analytics ile yandex metrica yı karşılaştırmak bile komik . Analyticsin onlarca özelliği metricada bulunmuyor.
Ayrıca video formatında kaydetmiyor yandex. Biçimlendirilmiş veri(json vb.) olarak kullanıcının mouse işlemlerini, girdiği bilgileri veritabanına kaydedip,o verileri iframe olarak site üzerine yansıtıyor.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Normalde Google Analytics dışında herhangi bir şeyi seçmem ama şu an yalnızca sayyac kullanıyorum.