-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yandex metrica'da hesabımı açtım vs vs siteme ekledim kodunu neyse hiç ziyaretçi gözükmüyor oysa ki say.ac'daki hesabımda ziyaretci var ??
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
:) işte sorun orada :D bende onu düşünüyorum.. !
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
biz cahil olabiliriz ama google bağlantı problemi yüzünden beni çileden çıkarıyor.... forumlarda baktığım kadarıyla da bu konu çok yazılıp çizilmiş.... google bağımlılığından kurtulmaya başladık ya sen o na bak... Yandex te kendini geliştirecektir elbette....
Bunun cehaletle alakası yok, Google ile Yandex i karşılaştırmak mantık hatasıdır.
Yandex evet kendini geliştiriyor ve bence Google kafa tutacak seviyeye en azından Türkiyede gelebilir. Ama önünde çok uzun yol var. Google yılların birikimiyle her yere ağını örmüş durumda.
Mobil piyasa resmen Google nin elinde.Yandexin stratejisini çok seviyorum. Tam istediğim stratejiyi yapıyor . Eğer rakibiniz çok güçlü ise,ona kafa tutmanın en güzel yolu,rakibi kopyalamaktır.
Mesela bir sosyal ağ projesi açıyorsanız , özgün olmayın derim. Örneğin facebooka kafa tutmak istiyorsanız kopyasını yapın,özgünlükten daha çok işe yarar. Ör: vk.com .
Yandexin Google Chrome Browserin aynısını yapması bence en akıllıca hareketiydi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben de kullanıyorum çok memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Neden tercih edilire en güzel cevap sanırım Webvisor özelliği ziyaretçilerinizin sitenizin hangi alanları ile ilgilendiğini, hangi reklam alanlarının daha çok size geri dönüş sağlayabileceğini vs. buna benzer bir çok neden sıralanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
yandex metrica az sayıyor yada gerçek olanı sayıyor analytics ile arasında 400 kişi fark oluyor
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yandexin bebek hali google'nın yaşlı bilge hali ile kapışıyor.Elbette şu zamanda google biraz önde olacak.Ama emekleme aşamasında olan böyle bir sistem yürümeye başladığında google filan kalmaz.Biliyoruz ki rusya'da yandex nasıl birşey,türkiyede yeni az sabır...