-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
dün bi sorun yoktu ancak bugün yeni filmler ekledim siteye ancak resimler gözükmüyor özel alan ile ekliyordum.. sizce bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir..? bikaç değiştirmeler yapmıştım dün ancak 1 hafta öncesinden aldığım yedeği yine yükledim problem çözülmedi? resimleri ftpye upload edip özel alanla çağırıyordum..
cinemafilmizle.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
resimleri başka yerden çağırmayı dene. olmassa başka bir tema açıp onun üstünde dene. eğer açtıgın temada çalışıyosa eski temanı sıfırla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar Thumbnail özelliği kullanıyorsanız Thumbnail kodlamasında büyük bi açık var onu kapatmanız gerekir.
Örneğin thumb.php?img=resim.jpg şeklinde resimi çekiyoruz.. Thumbnail kodları bu çekilen dosyanın resim olup olmadığını kontrol etmiyor..
Bu nedenden ötürü sitenize giren kötü insanlar thumb.php?img=sql.php gibi sorguyla sizin sql dosyanızı ele geçirebilir.. (budara sql.php hayalidir varsa ele geçirir yoksa başka herhangi bir dosyayı ele geçirme olasılığı vardır.)
bu açıktan kurtulmak için Thumbnail dosyanıza resim mi değil mi tarzı bir kontrol yapmanız iyi olacaktır zaten kontrol varsa önemli değil..