lukens adlı üyeden alıntı

Bir dmoz editörü olarak konuyu okudum heyecanlanacak bir durum yok bence. :) Editörler başvuru yapılan siteleri incelemek için önerilen siteye girer konulara göz atar özgün yazılar mı yoksa spam yazı mı diye kontrol eder.

Ayrıca kırık linklere çok dikkat etmelisiniz sayfada kırık link varsa onaylamayabilirler. Size de eklenip eklenmediği hakkında bir mail de gelmez bu da editörün inisiyatifine kalmış yani editör isterse sitenizi önerdiğiniz zaman verdiğiniz mail adresine mail atabilir tavsiyelerde bulunabilir.


Ben bu dmoz editörleri neye göre site ekliyor anlam veremedim doğrusu ya para ile yapıyorlar bu işi , ya keyfine, yada dost arkadaş hatrına. 12 yıldır web işi yapıyorum dmoz kadar kıl bir kurum görmedim. Temiz web sloganı ile hareket ediyorlar ama web ortamını ilk kirleten işe para hile hurda karıştıran onlar oldu doğrusu..

Site ekliyorum aradan zaman geçiyor bakıyorm red edilmiş. Düzenliyorum tekrar yolluyorum aradan zaman geçiyor red edilmiş veya cevap bile verilmemiş.

İşin komik kısmına gelelim. Aynı siteyi 50 tl ödüyorum bir firmaya hop dmoz'a kayıt ediliyor site.

Yine eklenmeyen başka bir site için bir dmoz da tanıdığı olan bir arkadaşa rica ediyorum sitede hiç bir değişiklik yapmamışken hop site dmoz'da.

SİZCE dmoz temiz web mi ? bence google'ın bu dmoz saçmalığına bir son vermesi lazım artık.