Hocam 5. fikir benim aklımda da var.Aslında böyle bir sitenin tutmama ihtimali yok.Niye derseniz.
Türkiye'de klasikleşen laftır genç nüfus fazla.Birde bunlarda ergen topluluğu da var.Bunların hepsi facebook'da.Twitter'a ergen akını aşamalı olarak sürüyor.Yani daha var onların toplanmasına.Ama en fazla 2-3 seneye twitter'da facebook gibi olur.Neyse konuya dönelim.

Binlerce hatta milyonlarca kişi interneti kullanıyor.İnternette haber okuyorum sadece yalanlarına artık inanan yok.Herkes facebook'da sayfalarda ve kişilerin fotoğraflarını ve bilgilerini okuyor.İş adamları ve kadınları, öğrenciler, ev hanımları vs.

Ben şahsen facebook'da en son paylaşımımı(durum,fotoğraf v.s) 2012 martta yaptım ama bu yazıyı yazarken facebook'da açık twitter'da.Her gün 2side her internete girdiğimde açık.Facebook'da sayfaları takip ediyorum, okuyorum.Twitter'da aktifim zaten.Sürekli yazıyorum, birilerine cevap atıyorum klavye delikanlılığı yani.

Twitter'da da haber akışı hızlı.Klavye delikanlılığı yapanlar olarak hepimiz oradayız.Facebook'dan farkı twitter'da fenomen kavramı çok yaygın.İnsanlar argostroloji,cerilevis,beyinsiz_adam,pucca v.s gibi hesapları takip ediyor.Birşeyler yazıyor.Her geçen gün farklı farklı kişiler buluyor.

Çok uzatıyorum ama bu konuda çok doluyum.Böyle bir site açmayı düşündüm ama çeşitli sebeplerden dolayı uygulamaya geçemedim.Senin fikrine ek olarak ben sosyal medya kullanımı hakkında da düşünmüştüm.Örnek:
Kategoriler:Twitter
Alt Kategoriler:Twitter Kullanımı(ayarlar, uygulamalar v.s), Twitter fenomenleri, twitter haberleri,Fenomenlerle röportajlar v.s v.s

twitter kullanımı: 6.830.000 sonuç
twitter fenomenleri: 665.000 sonuç
twitter haberleri: 18.100.000 sonuç
Sadece ''twitter pucca'' : 2.270.000 sonuç

Bunlar azınsanacak rakamlar değil.