DMOZ editörleri küçümsenmeyecek bir kitle ancak abartılacak bir kitlede değil:)
Bazı arkadaşlar mailini yazmış ve birileride adamdan mail istiyo hemde DMOZ editöründen diye yorumlar yazmış!
Arkadaşlar onlarda sizin bizin gibi insanlar ayrıca GÖNÜLLÜLER...
Son olarak; Etrafımızdaki herkez DMOZ DMOZ diye inlemiyor:) (web sitesi olmayan milyonlarca insan için DMOZ bir hiç).
Bazı arkadaşlar mailini yazmış ve birileride adamdan mail istiyo hemde DMOZ editöründen diye yorumlar yazmış!
Arkadaşlar onlarda sizin bizin gibi insanlar ayrıca GÖNÜLLÜLER...
Son olarak; Etrafımızdaki herkez DMOZ DMOZ diye inlemiyor:) (web sitesi olmayan milyonlarca insan için DMOZ bir hiç).
Arkadaşa katılıyorum. Bende sevdiğim ve ilgilendiğim Hobi&Spor bölümünde ODP editörüyüm. Başvurumu yaptım neredeyse 2-3 ay bekledim. Daha sonra mailimin spam bölümünde rastgele gördüm ve çokta mutlu oldum. Bazı arkadaşlar dayın olacak falan filan ibareler kullanmış. Arkadaşlar böyle şeylere gerek yok. Evet ODP ye girmek çok güzel. Girmekte bir hayli zor fakat isteyen ve doğruları yazan girebiliyor. Araştırma yapılmasına gerek yok bile açıkçası. Ben 2 kez başvuru yaptım son başvurum kabul edildi. Sadece başvuru yaparken orada sizlere verilen metinleri düzgün okuyup onların isteği bilgiler çerçevesinde bilgilerinizi sunun ve dürüst olun yeterli olacaktır.