lostyazilim
tr.link

Yazarlar arıyoruz..

5 Mesajlar 919 Okunma
acebozum
tr.link

VolkanAkpinar VolkanAkpinar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Güvenlik Vard. Şefi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 45 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar;

www.mysayfam.com 'a yazarlar arıyoruz.

Web sayfamızın değerlerine şuradan bakabiliriniz.

Şuan için yazarlarımıza verebileceğimiz bir şeyler yok ne yazıkki gönüllü olarak yazar olmak isteyen arkadaşlar bu konu altında veya özel mesaj ile ulaşabilirler, ayrıca fikir ve önerileri olan arkadaşlarımızda PM ile bize destek olabilirler.

Yazarlarımızın web sayfalarını Mysayfam'a link olarak ekliyoruz ayrıca kodrumuz bölümündede web sayfası ve email bilgileri bulunduruyoruz @mysayfam.com uzantılı email adresi veriyoruz, yazmış oldukları yazılardada kendi kişisel sayfalarını kaynak gösterebilirler.

Mysayfam hızla büyüyor, bu gelişme bizi gerçekten çok mutlu ediyor ama ne yazıkki zamanımız kısıtlı bir yere kadar vakit ayırabiliyoruz sayfamıza, o yüzden gönüllü bize destek çıkacak arkadaşlarımıza kapımız sonsuza dek açık kalacaktır bu gün ve yıllar sonra bile, çünkü kısa dönemli bir proje olarak düşünmüyoruz Mysayfam'ı artık.

elektronikssl
webimgo

uysaL uysaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 12 / 18
  • Ticaret 3, (%100)
Burada herkesin sitesi var. Kimsenin bedavaya yazarlık yapacağını sanmıyorum. Başarılar.

• Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 45 / 68
  • Ticaret 0, (%0)

uysaL adlı üyeden alıntı

Burada herkesin sitesi var. Kimsenin bedavaya yazarlık yapacağını sanmıyorum. Başarılar.

Teşekkür ederim yorumunuz için ben öyle düşünmüyorum, benim mysayfam olmasaydı eğer sadece kişisel sayfam olsaydı başka bir sitedede yazarlık yapardım.

uysaL uysaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 12 / 18
  • Ticaret 3, (%100)

mysayfam adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim yorumunuz için ben öyle düşünmüyorum, benim mysayfam olmasaydı eğer sadece kişisel sayfam olsaydı başka bir sitedede yazarlık yapardım.

Yani demek istediğim aradığınızı elbet bulabilirsiniz. Yalnız webmaster plartformunda zor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 45 / 68
  • Ticaret 0, (%0)

uysaL adlı üyeden alıntı

Yani demek istediğim aradığınızı elbet bulabilirsiniz. Yalnız webmaster plartformunda zor.

Anladım teşekkür ederim, şansımı denemek istedim ben wmaracı dışında başka hiç bir foruma takılmıyorum o yüzden aklıma buraya açmak geldi konuyu.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al