imamet adlı üyeden alıntı

[QUOTE=Dogukan;487328]Telif hakkı sadece korunaklı içeriklere ajans haberlerine vs konuluyor dini konularda herhangi bir telif hakkı yok birebir kopyalasınız bile kimse size bişey diyemez merak etmeyin.

Sevgili arkadaşım belkide senin kide olmadı diyeceksin ama şu var. Örneğin bir yayın evi bir ilmihal kitabı hazırlamış ve basmış. Haliyle telif hakkında kendisine ait. Ben yukarıda bahsettiğim uygulamayı buna da yapabilir miyim?

İmamet büyük ihtimalle sorun olacak bir durum olmaz , o site kaynak konumunda ise bu şekilde çıkar gözettiğini sanmam . Bahsettiğin site ve yazılar için kaynaklar diye an altta belirtip link çıkmadan siteyi bile yazsan makbule geçer . Hatta çok için rahat etmiyorsa konularından faydalandığın site sahibine bir mail atabilirsin , bu bir kurum yada meşhur bir yayın evi de olsa mutlaka cevaplayacaklardır.

Herkesin tir tir titrediği adını yazmaktan bile çekindiği bir kuruma mail attım ve o maile gerek bile olmadığını bildirdikleri bir maille karşılık aldım. Sana da dönüşleri hiç kurumu bilmediğim halde içerik dini olduğundan dolayı bu şekilde olacaktır.

Zaten yaptığın da aykırı bir durum değil onların bilgilerini klavuz alıp üstünde kendi yorumlarını yapıyorsun .