-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, ziyaretçilerin google'da aradıkları kelimeye göre otomatik etiket giren bir eklenti arıyorum. Bu tarz bildiğiniz bir eklenti var mı acaba?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba hocam otomatik etiketle sandboxa girebilirsiniz ama
SEO SearchTerms Tagging 2 eklentisi ile aranan kelimeleri etiket olarak değil de; arananları kayıt edip; yazı sayfasına link verecek şekilde belirlediğiniz yerde gösteriyor.Ben bir ara kurup denemiştim sorunsuz çalışıyor bunu kullanmanızı tavsiye ederim.Konunuza 1-2 tane etiket girin gerisini bu eklentiye bırakın.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç tavsiye etmem. Saçma sapan aramaların hepsini toplayıp siteni etiket çöpüne çevirebileceğini düşünmüyorum :) Google'a feys şifre bulma yazıp senin sitene geldiğinde sana böyle etiket girer. Ya da windows 8 yazdı geldi ama windows xp ile ilgili bir sonucuna tıkladı yine yanlış etiket girer.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Melih adlı üyeden alıntı
Yok otomatik değil de aranan kelimeleri ekleyen arıyordum,verdiğiniz eklentiyi deneyeceğim teşekkürler
Hocam eklentri şöyle işliyor mesela googlede birisi wordpress 5 indir diye arama yaptı sizin konunuza tıkladı o kelime direk konunuzda yer alıyor etiket olarak değilde normal yer alıyor o kelimede sizin konunuzun linki yer alıyor ama googlede aranalarda o kelime sayesinde üstlerde çıkabiliyorsunuz.Mesela istemediğiniz bir kelime oldu onu eklenti panelinden silebiliyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
işletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sizce haber siteleri için verilmli bir program olurmu kullanmamı tavsiye edermisiniz?