1 ay önce açılan ve videoları başka film sitelerinden çeken (yani videonun yüklenmesi ile dahi alakası olmayan) bir siteye uyarı geldi, "şu filmi kaldır!" diye.

Bir de bunun kendi sunucunda bulunduğunu düşün. :rolleyes:
Ha illa da yapacağım diyorsanız yapabilirsiniz tabii ki, çok fazla önlem almalısınız ama. Hem ne diye uğraşıyorsunuz ki farklı bir giriş yapacağım diye ? Bahsettiğiniz tarzda (kendi sunucularında film barındıran) bir film sitesi zaten var TR'de. :)

Kısa bir süre önce ben de film sitesi açtım. Filmleri de kendim yükledim video sitelerine, scripte, temasına kadar her şeyini kendim yaptım. Ama buradaki amacım diğerleri gibi "şu film sitesine rakip olacağım" tarzda bir şey değil. Sadece zevk için yapıyorum. :rolleyes:

"Peki film sitesi nasıl tutar, rakip olabilir miyim diğerlerine?" diye bir soru gelirse aklınıza, evet insanları kandırırsanız tutar. Çok çok iyi tutar hemde.

Örneğin:
XX filmini online 720p full hd bedava türkçe dublaj, türkçe altyazılı kesintisiz tek parça izle gibi bütün kelimeleri filmin başlığına eklerseniz çok çabuk yükselirsiniz, yükseliyorsunuz.

Neyse uzun lafın kısası, film işine giriyorsan boşver kendi sunucunda barındırma özelliğini falan, başına bela alırsın. Bir çok video sitesi var onlara yükle. İleride bir gün 100k hite ve fazlasına ulaşırsan senin sunucuların o kadar filmi bakalım ne hızda izletme olanağı sağlar. :rolleyes: