-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Youtube'nin engeli varmı hala ya? Ben hiç denk gelmedim ne okullarda nede başka yerde.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz öğrenciler için iyi olabilir ama. İleride problemler yaratacağını görer gibiyim.
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yukarıdaki birçok arkadaşımızın dediği gibi twitter ve facebook'un bir önemi yok. Önemli olan video sitelerine giriş yapılabilmesi. MEB çocukların eğitim videolarına veya belgesel tarzı kendini geliştirme yollarının bulunduğu video sitelerini açacağına gidiyor milletin sadece eğleneceği yerlerin yasağını kaldırıyor. Tamam ben twitter ve facebook'a yasak gelsin demiyorum çünkü bazı öğrencilerin evlerinde interneti ve bilgisayarı bulunmuyor üstüne üstlük telefonlarıda yok. Ve o çocuklarda sonuçta hep birilerinde duyarak heves ediyorlar bundan dolayı hafta 1 saat veya 2 saat olan bilgisayar dersinde de bu kişiler girebilir sosyalleşebilir. Ve sanal dünyayı tanıyabilir. Benim düşüncem sadece erotik sitelerin erişime kapalı durması geriki sitelerinde kontrollü bir şekilde kullanılmasına izin verilmelidir ki bizim ülkemizde daha eğitim sistemimiz saçma sapan bir düzende giderken böyle bir düzen nasıl oluşturulur bilemiyorum. Saygılar...
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Okullarda fiberoptik internet bağlantısı mı var sanıyor bunlar? 10 bilgisayar Google açtığında 11. bilgisayarda Google'ın açılması 3 dakika sürüyor. Şimdi adam girer FarmVille, girer NinjaSaga okulun yarısının neti kalmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tablet yerine tüm okullara, sınıflara projeksiyon, akıllı tahta filan yerleştirsinler daha iyi olur. Çok saçma bir iş bence bu tablet olayı.
Ayrıca dağıtacaklarsa da öncelik bilişim okuyan öğrencilerin olsun...
http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Güvenlik Vard. Şefi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi olmamış bu :) bizim zamanımızda bunlar yoktu bu resmen ayrımcılık :P
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hala erişim yok. Arkadaslar braz düşünün de yorum yapın meb yurdunda kalıyorum filtreden çektiğimizi anlayamazsınız
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
hlnl
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-