Yeni bir site projemiz için uygun bir domain arıyoruz. Arkadaşlarımızla beraber bir liste oluşturduk, listede birden çok domain olduğu için hangisini seçeceğimizi bilemedik. Onun için listeyi bir kenara attık, birde sizlerden yardım isteyelim dedik. 3 ve 4 karakterli veya jenerik olan domainleri bana özel mesaj yoluyla iletmenizi istiyoruz. Şüpheniz olmasın ki içinden sadece 1 domain seçeceğiz onu kullanacağız ve bize bu domaini kazandıran arkadaş kimse ona bir domain regleyeceğiz. .com, .net, .org, .biz, uzantılı istediği domaini, istediği firmadan regleyebilecek. Ancak bizim projemiz biraz kalite üzerine olacağı için bize sunacağınız domainlerinde .com, .net ve .org uzantısının boşta olmasına dikkat edeceğiz. Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ediyorum. Ayrıca seçtiğimiz domain harici hiçbir domaine dokunmayacağız, şüpheniz olmasın.
İyi forumlar.
-----
hocam konunuz hakkında detaylı bi bilgi verin ona göre yardım edelim.
;; Anlamlı olarak bir kelime istemiyoruz dostum. Atıyorum siz bize tilki.com dersiniz, biz beğenip kullanabilirsiniz. Çünkü yelpazemiz birazcık geniş. Karakter sayısı olarak aradığımız domain çeşitleri; opi.com, oppi.com, quup.com tarzında şeyler.