Aydın hocam son dakikada kafama bir soru takıldı, şimdi blogumuza yorum yapanlar oluyor örneğin ve cevap veriyoruz, cevabımızda kendimize link gidiyorya hani ismimizden ee ozaman kendi kendimizi yoksayıyoruz zararlımıdır ne yapmalıyız acaba ?
WordPress'te bu çıkışları düzenleyebiliyorsunuz.
Google yardım ekibi 9. düzey Erkan ;
Alıntı:
Merhaba,
Ben kısaca şöyle biliyorum
rel="nofollow" dışındaki tüm çıkışlar dofollow dur. Burdaki rel="external nofollow " dışarı çıkan linkleri tekip etme anlamındadır.
Alıntı:
Merhaba,
Ben kısaca şöyle biliyorum
rel="nofollow" dışındaki tüm çıkışlar dofollow dur. Burdaki rel="external nofollow " dışarı çıkan linkleri tekip etme anlamındadır.
Bu bir düz mantıktır açıkçası. Google rel="external" yerini aylar yıllar önce target="_blank" ile değiştirdiğini Google WebMaster bloglarında bas bas bağırmıştı.
Bence arkadaş yanlış biliyor. Burada eksik bilgi var. External burada "dış, harici" anlamına geliyor. Dışarıya çıkan bağlantıların içerisinde olduğu için yapıya bu denli anlam katıyor. O zaman bu bağlantı dofollow ise neden Google "Dışarıda güven sağlanmayan, referans olmayan bağlantılarda rel="external nofollow" bağlantısını kullanmalısınız" gibi bir ibare kullandı?