Arkadaşlar, konuyu açan arkadaşımız bir problemden bahsetmiş. Birçok kişi saçma sapan yorumlar yazmış, vay böyle yaptığın için oldu, şöyle yaptığın için oldu vs... Yani ne yaptığından bahsetmemiş, sadece değişen bir durum olduğunu ve sebebinin ne olabileceği konusunda fikirlerinizi almak istemiş. Bu zihniyetler yüzünden bir arpa boyu yol almak imkansız, değiştirin şu kafaları. Lafa gelince herkes kazansın diyorsunuz ama " vurun kahpeye " demekten de geri kalmıyorsunuz. Bence Google'dan önce bu tarz problemleri çözmelisiniz.

Ayrıca oldukça güzel açıklama yapan arkadaşlar var, kendilerine de teşekkür ediyorum.


Not: Hiçbir zaman sizlerle rakip olmayacağız, o nedenle yorumumu bir dost yorumu olarak kabul edebilirsiniz.


Birde senin gibiler var tabi . Acaba bir insanın ne yaptığını bilmeden , sonucunu söyleyebilecek kapasitede insanlar dünyada varmıdır bilemem. Sorununu dile getiren bir insan var ve herkes yaşadığı tecrübelere ve tahminlerine göre yorum yapmış.

Buranın Google ofislerini olmadığını,bir forum olduğunu ve tecrübeli ,tecrübesiz herkesin konuşma hakkının olduğunu önce sen bi öğren.

Eğer ortada yanlış birşey varsa, onu gizlemek yerine,düzeltmesi için söylemek bence yapılabilecek en doğru harekettir.Sen buna "vurun kahpeye" dersin,biz "dost acı söyler" deriz. Sanırım zihniyetten bahsetmeden önce,kendi zihniyetine bi bakmalısın.