-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Valla ben en sonunda vds aldim rahat ettim ne yaparsam yapiyim full performans. Ayda 15 tl 7 24 acik sizde benm gibi yapin derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam hosgatordann 0,03$'a 1 aylık alabilirsiniz ondan sonra memnun kalırsanız ki memnun kalmamanız imkansız uygun paketlerden birisini yıllık olarak alabilirsiniz.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
imamet adlı üyeden alıntı
Ya abicim herkez böyle dediğine göre bende bir sıkıntı var vds diyorsunuz. Şimdi rastgele bir siteye baktım aylık 75 tl diyor. Kim verir bu parayı. Biz sitelerimizden alık 75 tl kazanıyormuyuz ki?
Hocam öyle diyorsunuz doğru aynısı benimde başıma geldi hit 1 k değil cpu yüksek diye sürekli susbend yiyordu bu durumda mecburen cpu sorunundan kurtulmak için vps almak zorundayız yoksa sürekli susbend yer maalesef.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
VDS de bildiğiniz paylaşımlı hosting'dir. Sırf hız için vds'ye geçiyorsanız vds hosting'den çok daha hızlı düz hosting paketleri de var. Bu paketlerde aynen vds gibi size ayrılan cpu kapasitesi başka siteler tarafından kullanılmaz. VDS'nin asıl amacı boş bir server gibi istediğinizi kurabilmeniz yani bilmemne sunucusu olarak kullanabilmenizdir. VDS daha hızlıdır diye düşünmeyin. Bu zan vds'nin çakma (virtual=sanal) server olma durumundan kaynaklanıyor.
Alıntı;
VDS Hangi Amaçlarla Kullanılır ?
Gerçek bir sunucu hangi amaçla kullanılıyorsa, sanal sunucular da aynı amaçla kullanılabilir. Firmamız'ın sağladığı Sanal Sunucu (VDS) hizmetleri müşterilerimiz tarafından genellikle, web sunucuları, oyun sunucuları, görüntü ve ses yayını sunucuları, veritabanı sunucuları, mail sunucuları, camfrog sunucuları, sesli chat sunucuları ve irc sunucuları için kullanılmaktadır.
Gerçek bir sunucu hangi amaçla kullanılıyorsa demiş fakat cpu gücü yoktur bu öğrenci işi bir sanal server'dır startup için (hit elde edene kadar) kullanılır dememiş. Onu da ben yazayım!
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim hosting paketimde server'da 4 site var. Server 4 çekirdekli cpu'ya sahip ve tek çekirdeği bana atanmış durumda. CPU'nun çekirdeğinin kullanım istatistiklerini ve hangi saatlerde yetmediğini takip edebiliyorum. 2 siteli yada tek siteli server'a da geçebilirim. Toplam 6 cpu çekirdeği satın alabilirim. Hemen hemen tüm host firmalarında sabit IP satın alabilirsiniz. Bunlar düz hosting paketlerinde de var. Öğrenin diye yazıyorum çünkü milleti kandıran hosting firmaları var. Daha geçen bir tanıdığa normal dedicated server gibi satmışlar. Adam o fiyata server'ı satın aldığını sanıyor. Paylaşımlı hosting aldın sana dedicated numarası yapıyor'u anlatamadım.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
[QUOTE=eTrade;491401]VDS de bildiğiniz paylaşımlı hosting'dir. Sırf hız için vds'ye geçiyorsanız vds hosting'den çok daha hızlı düz hosting paketleri de var. Bu paketlerde aynen vds gibi size ayrılan cpu kapasitesi başka siteler tarafından kullanılmaz. VDS'nin asıl amacı boş bir server gibi istediğinizi kurabilmeniz yani bilmemne sunucusu olarak kullanabilmenizdir. VDS daha hızlıdır diye düşünmeyin. Bu zan vds'nin çakma (virtual=sanal) server olma durumundan kaynaklanıyor.
Bahsettiğiniz hosting lere bir örnek pm atarsanız çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
imamet adlı üyeden alıntı
Trafikle cpu nun aynı şey olmadığını biliyorum. Bende adamlara öyle dedim ben cpu yu bilmem ben sizden trafik adım trafiğim bitmeden sitem neden kapanıyor.
Sunucuyada gelince site günde 1k hit yapıyor diye kimse sunucu almaz.
Anlamadığım Şey Trafikle Cpu'nun Ayrı Şeyler Olduğunu Biliyorsunuz da Laf Olsun Diye Mi Burada Konu Açıyorusunuz.
Ayrıca siz onlardan trafik alıyorsunuz adamlar size cpu'yu belirtiyor.
Günde 5k alan sitelerim var ve cpu sorunu kesinlikle yaşamıyorum gerçi şuana kadar hiç yaşamadım sorun senin sitende arkadaş lafı uzatmaya gerek yok
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!