imamet adlı üyeden alıntı

Sen bu lafın uzamasından niye rahatsız oldun bilmiyorum ama şunu bil ki ben kimsenin boş yere hakkına girmeyi sevmem sevseydim firma ismi verirdim. Bu problem genel ve her kez yaşamakta. Sitemin ne olduğunun ve ne durumda olduğunu farkındayım. Sitemde ve sitelerimde sorun yok. Sen bu gün sorun yaşamamış veya şimdiye kadar sorun yaşamamış olabilirsin. Yarın bir sorun yaşar ve burada yazarsan sana hatırlatırım bu sözlerini. Yorumun için teşekkürler ve saygı duyarım..



Benim rahatsız olduğum konu laf kalabalığı yapman. Madem herşeyi biliyon ayır konular olduğunu cpu'yu neyin harcadığınıda bilmen lazım burada birilerine suç atmaya kalkışman beni kızdırıyor. Dle engine sistemlerini bilirim eklentileri çok cpu harcar. Tamam birgün öyle sorun olurda yaşarsam hatırlat bana yapabiliyorsan. Bildiğim için mevzuyu burada paylaşma gereği bulmam. Burada firmayı suçlamaya çalışacağına biraz oturup araştırsan sorunun kendinde olduğunu bulsan keşke ama nerede orada oturup firmayı kötülemek varken

İstersen firmanın adını da ver bana göre ve bilen insana göre soru yok. Cpu'yu bilen her şekilde önlemini almasını da bilir bunun kişiler ya da firmalar ile bir alakası yok. Cpu sorunu firma dandikliğinden değil senin sitendendir.