imamet adlı üyeden alıntı

Sana katılıyorum sayende laf kalabalığı yapmaya gerçekten başladım. Sitelerime eklenti kurmuyorum. Sen kabul etsen de etmesende sorun firmada ve sen istesen de istemesen de ben isim vermem.

Peki ben bu konuyu niye açtım? Senin asıl soru bu herhalde. Hem senin gibi değerli arkadaşlardan fikir almak hemde bu tür durumları arkadaşlarım yaşamasında ön bir bilgiye sahip olmaları. Cpu limiti Firmaların resmi üç kiyatıdır.

Hosting satarken o zaman nasıl trafik ve disk alanını belirtiyorlar ise buna göre cpu da belirtsinler o zaman. Şu pakette cpu %25 şu pakette ise%50 gibi. Parası önemli değil 60 tl vereceğime 80 tl vereyim. Fakat sitem 1k hit yapıyor diye gidip ayda 195 tl verip nasıl sunucu kiralayayım.


Madem bir sorun hakkında yardım almak istiyorsun. Sana yönelen cevaplara bencil davranmayıp bir siteni optimize et http://www.aktifbilisim.com.tr/ al firma bak söylüyor ben söyleyemeyen ya da yazmayan firmaya rastlamadım şuana kadar bana dek gelmedi. Yardım istiyorsan söylüyoruz biz de sorun yok sende varsa demekki sende de sorun olabilir