site tasarımsal olarak çok koşuma gitti benzer bir tema görmüştüm. küçük bir tavsiyem olabilir şirketlere tasarım yapan nacizane fikirlerimle slider kısmının altına küçük bir dikdörtgen kutu içerisine müşterilerin gözüne çarpacak bir yazı (şimdi deneyin gibisinden) ve buton eklemenizdir.
Seo puanı konusuna gelince ordan çok fazla takılacağınız birşey yok benim görüşümce. o kısımlarıda düzenleseniz tabiki iyi olur ama wp tabanlı sistemlerde genelde bazı kısımları duzenlemek çok fazla vakit alır. sadece o kısımda düzenlemenizi tavsiye edebilceğim konu resimleri sıkıştırmanız olur.
Seo puanı konusuna gelince ordan çok fazla takılacağınız birşey yok benim görüşümce. o kısımlarıda düzenleseniz tabiki iyi olur ama wp tabanlı sistemlerde genelde bazı kısımları duzenlemek çok fazla vakit alır. sadece o kısımda düzenlemenizi tavsiye edebilceğim konu resimleri sıkıştırmanız olur.
teşekkür ederim. tavsiyenizi bu gece uygulayacığım. Bu arada wordpres dahil hiçbir sistem kullanmıyorum. php iframe tekniği ile dinamik xhtml kullanıyorum.