Temple Run: Oz İnceleme
Temple Run 2 oyunundan hemen önce çıkmış olan, serinin ilk film temalı oyunu Brave idi, Brave filmindeki karakterler kullanılmıştı. Bu oyunda da Disney‘in 2013′te çıkaracağı “The Great and Powerful Oz“(Muhteşem ve Kudretli Oz) filmi kullanılmış. Filmde geçen Oz karakterini kullanarak oynuyoruz oyunumuzu. 8 Martta vizyonda olacak filmin imdb sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Oynanış Videosu
Peki Temple Run: Oz nasıl bir oyun, eski oyunlardan ne kadar farklı? Bunu anlamanız için oynanıış videosunu paylaşıyorum:
Videoyu izleyince cidden etkileneceğinizi tahmin ediyorum. Oyun mekaniği değişmemiş ama grafiklerin iyileşmesi bence önemli bir gelişme olmuş. Ayrıca oyuna aksiyon getiren gelen ejderhaya karşı eğilme olayını çok sevdim diyebilirim. Ayrıca balonla uçuş kısmını ve portalın içinden geçişi insan kesinlikle oynamak istiyor :) .
Nereden ulaşırız?
Oyunumuz şimdilik sadece ios platformuna çıktı ama birkaç gün içinde android için de uyarlanacağını düşünüyorum. Böyle bir oyunu Android Market’e koymak için çok beklemezler herhalde :) .
Nasıl alırım diyorsanız iphone, ipad yada ipod’unuzdan App Store’a giriyorsunuz. Temple Run: Oz ismiyle aratıp sayfayı buluyorsunuz. 0.99$ ödemenizi yaptıktan sonra(maalesef paralı :( ) oyunun keyfini çıkarıyorsunuz.
Oyunu hemen çıktığı gün sizlerle paylaştım, elimden geldiğince yeni haberleri paylaşmaya da çalışacağım. Başka bir haberimize dek sağlıcakla kalın arkadaşlar :)
Kaynak : Teknowiki.com
Edit: Oyun şuanda androide de çıktı, haberiniz olsun :)