yani sonuç olarak google.com.tr şu anki durumu ile bing den daha berbat yandex google.com.tr ye on çeker ve bazen bir bakıyorum sitem birinci sayfada 10 dakika sonra bakıyorum ikinci sayfada..

google.com'da herşey normal hiç bir değişiklik yok google.com.tr harbiden saçmaladı.. diyorum acaba google lay lay lom türkiye ekibi müdahalemi ediyor ne baktılar kimse adwordsa para vermiyor google türkiye lay lay lom ekibi diyorum çünkü adwords ta başımdan birşey geçti haribden lay lay lom sonradan görmeler cevap bile vermek gereği duymuyorlar

eh yani adam şimdi ensesini kabartıp ben googlede çalışıyorum anneside oğlum google de çalışıyor diye hava atar komşulara filan kısacası biz bunlara sonradan görme deriz adamlar keyfi adwords reklam hesabımı askıya aldılar mail attım ertesi gün kusura bakmayın yanlışlık oldu dediler 5 gün sonra tekrar askıya aldılar mail attım beyfendiler hanım efendiler yani google türkiye lay lay lom ekibi cevap bile verme zahmetinde bulunmadılar hata nerde dedim. bilmezuk dediler ee ben hesabımın neden askıya alındığını bilmesem nasıl düzelticem dedim bilmezuk dediler
evet arkadaşlar bu lay lay lom ekip allah bilir google merkezine rapor verdiler raporlarında kimse adwordsa reklam veremiyor ve bundan dolay gooogle googlecom.tr ile ilgili bir algoritmaya gitti yoksa bu kadar allak bullak olmaz google.com.tr