saydek adlı üyeden alıntı
ne anlamı kaldı ki o zaman wm aracı nın diğer sitelerden farkı :) maddiyat her şey değildir zaten insanlar burayı tercih etmelerindeki neden buydu kullanım rahatlığı. Bence sitenin büyüsünü kaçırmış bu durum. yol yakınken dönülmeli diye düşünüyorum.
Genelde yorumlarda gördüğümüz yorum 'Maddiyat herşey değildir', 'Diğer Sitelerden ne farkı kaldı?' ve 'Wmaracı özeldi bizim için onu da kaybettik'.
Öncelikle kimse bu yorumları şahsi olarak üzerine almasın arkadaşlar. Fakat sitede yapılan onca sorguyu kaldıracak bir host, domain vb gibi basit ödemelerin yanı sıra güvenlik için bile yapılan ödemeler var. E şunu sorayım kurucuların yardımcı olmak için bu kadar yükün altına neden girsin?
Böyle bir forum kurmak, kullanıcılara yardım etmek için açılmış bir forum olan WmAracı uzun zamandır kullanıcılara hizmet veriyor. Ben de ilk üyelerindenim belki de. WmAracı'nın asıl kullanımı şu anda forum olarak kullanımı. Sorunuzu sorduğunuzda bir çok kişiden yanıt alıyor musunuz? Yoksa sen ücretli üye değilsin diye tersleniyor musunuz?
Lütfen arkadaşlar :) aramızda kimse araç kullanmak zorunda değil. Bu kadar profesyonel bi hizmet sunulduğu için istenilen ayda 2$ (yaklaşık 3.5 Tl) de hiçbirşey değil.
Herkesin durumu olmayabilir, hak veririm. Fakat 'WmAracının özelliği kalmadı', 'burası da ücret isteyecek' demeyi anlamam çünkü kimseden '
Forum kullanımı' için ücret alınmıyor.
Lütfen yorum yaparken insaflı düşünelim.
Teşekkürler.