Buradaki hizmetlerin hepsine sahip olmak gibi bir zorunluluğunuz yok zaten arkadaşlar. Bilgi ortamı herkese açık, ama laf aramızda WM Aracı hayır vakfı değil büyük destekler alamıyor birilerinden. Wikipedia bile böyle bir pozisyonda bağış bekliyorken, bu platform karşılıksız bir şekilde bağış yapın demiyor. Hizmeti size ulaştırıyor, karşılığında ise bir çok kişinin birliğiyle destek sayılacak bir ücret alıyor.

Ben şunu anlamıyorum, günlük birkaç kişinin girdiği blog bile ne tür sıkıntılar çıkarabiliyorken, 7/24 canlı şekilde yayın yapmaya çalışan bir sisteme, işte WMA işi maddiyata döktü demek ne kadar zavallı bir görüştür. Cebinizden zorla bağış isteyen yok ki, isteyene hizmet vermek için buradayız. Türkiye'de ilk 50 arasında olan bir projenin ne tür giderlerinin olabileceğini biraz düşünelim isterseniz?

Hizmet demişken, yarım yamalak bir şey sunmakta bir işe yaramaz. Siz sonuçlarınızı alırken, alttan üstten zart zurt popuplar açılmıyor, tıklamadığınız linkler ile Facebook hesaplarınızdan birilerinin sayfaları beğendirilmiyor, sözüm ona kıyas yapılan platformları bir tartın ve tekrar düşünün derim.

Elma ile armut nasıl karşılaştırılır anlamıyorum, ikisinin de farklı özellikleri varken nasıl konuları değerlendiriyorsunuz anlamıyorum bile. Burada sözlerimi yanlış anlamaktan öte, insanları düşünmeye sevk ediyorum. Arama sonuçlarından tutunda, sıralamalara kadar hepsi zaten gökten zembille iniyor, başka platformlarda aylık tutulan cache sonuçlarından takip ettiğiniz istatistikleri burada günlük olarak değerlendirebiliyorsunuz. PR sorgulama algoritması değişince kendi sistemlerine uygulamayacak kadar bilgisi bulunmayan insanlarla, saatlerce uğraşılmış ve üzerine profesyonel çalışmalar gösterilmiş yazılımları karşılaştırıyorsunuz. Yılların adresi dediğiniz yerler, WMA'nın yaptığı değişiklerin hepsini taklit ediyor. Kaynak kodlarından açıklama bölümlerini silmeyenler mi dersiniz, tasarımı almaya çalışırken WM Aracı yazan kısımları unutanlar mı dersiniz..

Piyasada uzman olarak kendini bir şey sanan şahsiyetlerin çıkartamadığı sonuçları, 2-3 saniye içerisinde bir bot çıkartabiliyor diye bu durumdayız. Türk girişimcilerin sıkıntısı bu zaten. Bir hizmet ne kadar hızlı ve kolay tüketilebiliyorsa, çok basit yapılmış gibi düşünülüyor. Seo Analiz kısmının açıklama bölümlerini bile değiştirmeden çalan platformlarla burayı karşılaştırıyorsunuz ya ben ona yanıyorum.

Sadece oralara üye olmak için kayıt ettiğiniz mail adreslerinize gelen günlük onlarca spam maile karşılık, hala elma ile armutu karşılaştırmaya çalışıyorsunuz ya arkadaşlar, helal olsun hepinize. :)