Spoooky adlı üyeden alıntı

2 gündür hem sitenizdeki yazıları hem burdaki yazılarınızı takip ediyorum. Hala bu insanlara neler vaadettiğinizi anlamış değilim.

Örneğin ben paypal kart aldım. Paypal hesabımda 10 tl var. Bu 10 TL yi anında herhangi bir iş yerinde harcayabilirmiyim? Örneğin markette.

Kart vermenizin mantığını hala kavrayamadımda..


Merhabalar Efendim Bakınız Kartlarımızın Üstünde 'Sanal' Kart Yazmaktadır Yani Sadece İnternetten Alışveriş Yapabilmek İçin Yani kısacası PayPalın İş Modülünü Kullanıyoruz Verdiğimiz Kartlar İle Kredi kartı Veya Paypal Bakiyesi olmayan Müşterilerimize Bakiye Yükletiyor Mevcut Hesaplarına , Müşterilerimiz Ayriyetten Kar oranlarımıza da Katılıyor Örneğin ;

Ali; 100 TL PayPal Bakiye Yatırdı

Ahmet; 50 TL PayPal Bakiye Yatırdı

Mehmet; 25 TL PayPal Bakiye Yatırdı

Temel; 25 TL PayPal Bakiye Yatırdı

Dursun; 10 TL PayPal Bakiye Yatırdı

Toplam da; 210 Ve TL Oldu Ürün Departmanımız Bu Bakiyeler İle Bir Ürün Alıyor , Ve Ürünü Farklı Bir Miktarda Satıyor Ve Kar Oranlarınızı Para Yatırma Miktarlarına Göre Paylaştırıyor.

Ve Bir Çok Özelliği Mevcuttur Sitemizi Daha İyi Kontrol Etmenizi Rica Ediyorum , Herhangi Bir Sorunuz Olduğu Taktirde Lütfen Hiç Çekinmeden Bizimle Tekrardan Kontağa Geçiniz İşleminiz İle İlgili Detaylı Bilgi Verebildiğimi Umut Ediyor , Size Başarı Ve Sağlık Dolu Bir Hafta Geçirmenizi Temenni Ediyorum.

Saygılarımızla...
PayPal Kart Ürün Departmanı
Okan OLUÇ