OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Aylık min. 500 TL alabilmeniz için site hitiniz en az 10-15K olması lazım. Tabi hit tek başına bir anlam ifade etmez... Kendi sitem bazı günler 4K hit yaparken kazanç maks. 3.50 dolar oluyor. Hadi reklam yerleşimi hatalı, tasarım kötü vs bu oran maks. 5 dolar olabilir. Benim değerlere göre baktığımızda 10-15K hitten min. 10 dolar kazanmanız gerekir, bu da ayda 300 dolar yapar.

10k'lar 50k'lar havada uçuşuyor :) Teşekkürler yorum için. Umduğum rakamlar gelmiyormuş. Yani 10k gibi bir rakama ulaşmak için 1 yıl gibi bir süre devamlı çalışmak lazım. Reklam da çok önemli, akılda kalacak ki site doğrudan girsinler siteye.

Ek Olarak:

NetBlogi adlı üyeden alıntı

Sırf hite bağlı bir durum değil. Merlininkazanı kazancı onun kaç katıdır kim bilir. Eğerki daha iyi kazanmak istiyorsanız pm atın, editörlük teklif edeyim size bir oyun sitesinde. Yazı başına kazancınız olur.

Vaktim yok zaten. Yazarsam kendi sitem için yazıyorum. Zaten amaç doğrudan para kazanmak değildi. Acaba ne kadar uğraşırsam ne kadar gelir diye öğrenmek istiyordum. Öyle ya eğer kazanç gelmezse boşuna uğraşmanın manası yok. Şimdilik öylesine ilgilenicem siteyle. Gelen yorumlardan kararım budur :)

Teşekkürler arkadaşlr güzel açıklamalarınız için.