nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ilk olarak dün karşılaştım ve bugün ara sıra yine ortaya çıkıyor. 300x250 reklam alanında 250x250 reklam gözüküyor. Bazen normal bazen küçük boyut geliyor.
Temada bir değişiklikle yapılacak bir şey değil. Google'da aradım kimse bir şey yazmamış bu konuda. Böyle bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olan var mı acaba?
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Google adsense ile alakalı bir problem gibi görünüyor. Ya da gösterim sayısını ve o alandan alınacak olan performansı en üst düzeye çıkartmak için google'ın getirdiği yeni bir özellik olabilir.
Daha öncede benzerine WM Aracı'nda rastladım. Logo yanındaki 468x60 reklam alanında 120x600 reklam çıkmıştı bir ara. O yüzden bunun google adsense ile alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
admin adlı üyeden alıntı
Google adsense ile alakalı bir problem gibi görünüyor. Ya da gösterim sayısını ve o alandan alınacak olan performansı en üst düzeye çıkartmak için google'ın getirdiği yeni bir özellik olabilir.
Daha öncede benzerine WM Aracı'nda rastladım. Logo yanındaki 468x60 reklam alanında 120x600 reklam çıkmıştı bir ara. O yüzden bunun google adsense ile alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum.
Teşekkürler hocam :)
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)