-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SEO uzmanı değilim ama, edindiğim tecrübeye göre size kısa bilgi verebilirim diye düşünüyorum:
Sitenizdeki ziyaretçi artışı muhtemelen sizi Alexa'da iyi bir yere getirecek; (şu anda olduğunuzdan daha iyi) Bunun sonucu olarak farklı konularınızda da olduğunuz sıralardan biraz daha yükseğe çıkacaksınız. Ziyaretçi sayınızda farklı konular için de artış gözlemlemeye başlayacaksınız.
Biz genelde düşüşleri gördüğümüz için yükselişler aklımızda soru işareti yaratıyor, haklısınız. Bence şu anda yapmanız gereken, sitenize günde bir özgün yazı giriyorsanız bunu 2'ye, 2özgün yazı giriyorsanız da 3'e çıkartmalı; yükselişinizi sağlam şekilde sürdürmelisiniz. Eğer bu şekilde yaparsanız sitenizin ortalama ziyaretçi sayısı, bana göre, 1000'in altına düşmeyecektir.
Kolay gelsin.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ziyaretçi nereden gelirse gelsin gerçek olduğu sürece iyidir diye biliyorum. Benim de bazı yazılarım normalin üzerinde ziyaretçi çekiyor. Hiçbir sorun yaşamıyorum ama o yazılarını farkedip de sıralamada önüne geçecek şekilde biri çalarsa hit kaybı yaşarsın. Başka da bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizinle kelime bazlı rekabet içerisinde olduğunuz rakiplerinizden bir tanesi, blogunuza REF saldırısı yapmakta.. Sonucu ne olur derseniz. Sıralamanızı kaybetcek 2. 3. sayfalardan yer seçmek, kaderinize razı olmak zorunda kalcaksınız..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Gelen hitler hangi ülkeden acaba ona bakarmısın ? Tahminimce google üzerinden linkinizi alıp herhangi bir programdan hit gönderiyordur, bir an önce kaynağını bulmalısın.
boş çuval dik durmaz