-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkdaşlar bir anahtar kelimemde sürekli olarak güncel bir şekilde ya 3.sırada oluyorum ya 2. sıraya düşünüyorum mesela dün 2.sırada idim bugün tekrar 3.sıraya düşmüşüm birde o anahtar kelimem bir etiket o güncel olarak konu giriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı problem bende de mevcut. Fakat şunu gözlemledim siteye herhangi bir içerik eklemeyince site oturmuş gözüküyo heralde daha üst sıralarda çıkıyo, içerik eklemeye başladığım zaman sıra kaybediyor...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnteraktif Sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tetik77 adlı üyeden alıntı
Aynı problem bende de mevcut. Fakat şunu gözlemledim siteye herhangi bir içerik eklemeyince site oturmuş gözüküyo heralde daha üst sıralarda çıkıyo, içerik eklemeye başladığım zaman sıra kaybediyor...
Hayır aslında öyle değil, sitene bir günde standart 2 yazı ekliyorsan ve bu 1 hafta 2 hafta böyle her gün 2 yazı ekleyerek geçtiyse. 3. hafta günde 4 yazıya çıkarttığın zaman google amcanın dikkatini çekiyor. Ve sıralaman düşüyor. Bu yüzden bir standartı tutturmak gerek. 2 ise 2, 3 ise 3
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mesela renk, mesele renk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tetik77 ve demigod ikinizinde analizleriniz farklı olsa da ikinizinde saptamaları doğru.. Aynı tecrübeyi yaşadım.. Ve şu an sitemi sadece güncelliyorum yeni sayfa eklemiyorum yerine sabitlendi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar bu standartta bende yok :D Allah ne verdiyse üçer tane beşer tane giriyorum her gün aynı sayıda giremiyorum ama dikkate alacağım bunu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir günde 200 tane ürün ekledim 4 sayfadan 1 sayfaya geldim 1 hafta hizbişe eklemedim 3 sayfaya geriledim sonra günde 2 tane eklemeye başladım bir hafta sonra 2 sayfa geldim bakalım nereye gidecek