Lifegida adlı üyeden alıntı

Global güçler varken Türkiyemizin küresel güç olmasına musade ederlermi ? Heleki başımızda böyle başkalarının ağzının içine bakan insanlar varken.. Neden ülkemizde yok diye soruyosun, güzel soru ama şunuda belirtmekte fayda var, bizim yetkililerimiz bugüne bugün youtube.com'a erişimi kapatmış insanlardır. Bunlardan ne beklenir ki ? Başlı başına bir sistem hatası !

Bişeyler yapmaya kalk, hatta çok ilerle, dünyada herkes senden bahsetsin, öyle ünlü ol ki.. Sonra gelsin Google (Amerika) seni satın alsın. Bizimkilerde öküzün trene baktığı gibi baksın !

Olay budur !


Olayı öyle saçma yerlere çekmişsin ki ! Siyaset forumlarında bu yorumu yapman daha uygun.

Youtube konusuna gelince eğer Bir ülkenin inançlarını küçümseyen videolar yayınlanıyorsa %100 yasaklanmalı. Bu gün Almanya baş bakanı bile youtubeyi yasakladı rusya kınadı Türkiye'den ses çıkmadı ? Şimdi sana sorsak youtube o zaman yasaklanmalıydı. Türkiye'de böyle girişimlerin olmamasının tek sebebi çamur atan insanlar ve bir birimizi tutmamamız Yüz yıllardır beraber yaşarken son yıllarda aramızda ırkçlık oluştu. Gelişmeye başladık savaşlara sürüklendik. Ülke bir birine destek olmadıkça dışarıda ki ülkeler bizi kaosa sokmaya çalışacak. İnşallah böyle bir şey olmaz ama bu gidişin sonu pek hayra hala met değil.


Son olarak bana göre ilk başlarda google bağımsız bir şirket olarak kurulup büyüdükten sonra devlet tarafından el altından yönetilmeye başlandı. Fakat Rusya'da yaşayan bir abi Devletin yandex ve Vk.com'u çok fazla desteklendiğini söyledi.Yani dediğin bir kısmına bende katılıyorum....

Kul olmak çağ dışıyken, soyunmak çağdaşlık,
Din kardeşliğini bıraktık biz, ecnebiyle kaynaştık,
Sünnet sakal yobazlık, top sakalsa medeni,
Unuttun sen ey vefasız, ehli sünnet dedeni.
[ Mehmet Akif Ersoy ]