Hepinize merhaba arkadaşlar;

1 yıl kadar önce aşırı yoğun işlerimden dolayı ve elde olmayan bazı özel sebeplerden dolayı eski bloglarımı, sitelerimi kapatmıştım. Uzun bir süre sonra işlerimin bitmesinden dolayı tekrar sanal dünyaya yöneldim.
Şu an yeni bir blog açmak için blog altyapısını planlama ve hazırlama ile uğraşıyorum.

Şu an iki tür blog üzerinde duruyorum, daha doğrusu bu iki tarz blogdan birini açmayı düşünüyorum.

1-) Aklıma gelen konuları, beğendiğim konuları, izlediğim/tavsiye ettiğim filmleri vb. konuları yazabileceğim ve blog içerisinde ayrı bir kategori olarak da bilgim olan web programlama, web tasarımı gibi konularda makale yazabileceğim bir blog. Tabi bu blog türünde yazılar da biraz samimi/alaycı olacak kişisellik girdiğinden dolayı.
(Örnek: egonomik)

2-) Bilgim olan konularda makaleler yazabileceğim, dersler verebileceğim, internetteki kaliteli siteler hakkında yazılar yazacağım bir magazin blogu.
(Örnek: smashingmagazine)

Bu konularda bilgimin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Sizce bu iki tarz blogdan hangisi daha çok ilginizi çeker ve kendine bağlar ?

Söylemeden edemeyeceğim, hit çekmesi için yok lig tv izle, yok gündemde ne var, yok resmi tatiller ne zaman tarzı yazılan yazılardan ve bloglardan nefret ederim. :)

Ortaya temiz bir şey çıkarmak için yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Şimdiden okuyan, okumayan, okumuş gibi yapan herkese teşekkürler. :)