Hurkal
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Web konusunda yapacaklarınız kimlerle çalıştığınızla alakalı olacaktır. Çok iyi bir fikriniz var ve profesyonel firmalarla/kişilerle çalışıp kalan kısmını da reklama yatırırsanız kazançlı çıkabilirsiniz. Yine de bir risktir.
Şu sıralar ev baktığım için ev konusunda kazançlı çıkan bir arkadaşımdan duyduğumu sizinle de paylaşayım.
Güvenilir 3-4 kişi ile birlikte henüz bitmemiş bir daire satın alın. Özellikle İstanbul'da yaşıyorsanız veya İstanbul ile az da olsa alakanız varsa gayrimenkullerin kısa sürede ne kadar kazandırdığını bilirsiniz. Daire prim yaptıktan sonra (birkaç ayı geç geçmeyecektir) bu daireyi satın. Yıllık vadeli mevduat faizinin %10'un altında olduğu bir dönemde faize yatırmanın hiçbir anlamı yok.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Altın yumurtlayan tavuk kesilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hosting isi sikintili is piyasada cok fazla sirket ve sirketcik var. Bunun yani sira inanilmaz ilgi istiyor hayatinizda pek bir sosyal faliyet kalmiyor. Saglam bir ekibiniz olmali bu isi bilen kisilerle calismali ve reklama onem vermelisiniz. Kazanciniz cok fazla olmaz ilk 2-3 sene sonra artar fakat tavsiye etmiyorum...
40.000 TL ile cevrenizde biraz kredi ile bir yer acmanizi tavsiye ederim...
ChuckBartowsKi
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Forum işinde başarı sağlarsın o kadar bütçe ile ancak forumun içeriği önemli. Webmaster forumu olmaz, IRC Forum olmaz. Mesela kadın forumu iyi tutar reklam ile. İlk bir seneden sonra 50.000 üyeyi geçersen hitinde günlük 10K'dan aşağı olmayacaktır buda sana verdiğin parayı 1.5 senede çok rahat çıkartır.
Ama forum işine gireceksen, Facebook/Twitter gibi gerçekleri unutma. Blog olarakda iyi bir çalışma yapılabilir.
Adu.lt'a karşı değilsen o paraya adu.lt'dan kaldıracağın para hepsinden fazla olur, 40 bin lirayı 500 bin liraya çevirebilirsin ama bu işin birde din kısmı var ben sadece para kaynakları hakkında bilgi verdim..
RemotE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar programlama
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
40 bin tl hosting i bırak küçük çaplı datacenter açarsın akıllı ol :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Anadoluda keçiörende ev yapılır 3+1 kuranıma :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
40 bin tl'ye iş bakımından internet reklam sektörü şu sıralar revaçta,
kafa dinlemek rahatlamak bakımından, lüks bir yerde şöyle denize karşı sevdiğin insanla 1 ay geçirmek, hayatın yorgunluğunu alır ( ben olsam ilk bunu yapardım :) )
Paradan çok daha önemli şeyler var, tabi mutlu olanlar bunu yapmayabilir fakat internet veya iş ortamından biraz uzaklaşıp dinlenmek istiyorsanız, 1 ay tatil ile kendinize gelebilirsiniz.