Merhaba arkadaşlar. Film sitesi açtınız ve film eklemek zorunuza mı gidiyor ? Veya film eklemeye zamanınız mı yok ? Ozaman dogru yerdesiniz (:
Sitenize tamı tamına 950 adet film atıyorum ve bunların HEPSİ 720p kalitesindedir. Filmlerin içinde Dünyanın En İyi 250 Filmide bulunmaktadır. Size yollayacagım xml uzantılı dosyayı Admin panelinden Araçlar > İçe Aktar yöntemi ile seçip filmleri anında yükleyebilirsiniz. Eklediginiz XML uzantılı dosyada kategorilerde otomatik sıralanmaktadır, kategorileri sizin belirlemenize gerek kalmadan 0 kategori ile bu XML dosyasını yüklerseniz hem 950 adet filminiz ( 720p kalitesinde ) olur hemde film sitelerindeki standart kategorilere sahip olmuş olursunuz.. Ne kadara mı ? Sadece 35:tl

Demo
Reklamsızdır ve Konu Başlıgı: Hancock [720p] şeklindedir..
Konulara Trailer eklidir. Film sadece VK'ya yüklü ise VKontakte adlı bölüme eklenmiştir.. Resim ile göstereyim;



Film Bilgileri Şu Şekildedir;



Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gelen soruları cevaplandırıyorum;

1. Fragmanlar dahil mi? - Evet.
2. Filmlerin VK'dan silinme ihtimali var mı? - Şuanda Net ortamındaki en iyi film sitesinden alınmıştır filmler, o açıdan silinme gibi bir imkanı yoktur.
3. Hepsi Dublaj'mı, Altyazı'mı, Karışık mı? Karışıktır.
4. Bazı filmlerde Part var mı? En iyi 250 film partlıdır tabi bazılarıda partsızdır ama %70'i partsız ..
5. Sanırım Özel Alan gerektiriyor. O konuda bilmeyen arkadaşlara yardım ediyor musunuz? Özel alana gerek yoktur wordpress'e yüklüyorsunuz zaten..

Ödeme Yolları





Detaylı açıklama için PM isteyiniz

Keremiya ve OZMovie Temalarına %100 Uyum Sağlamaktadır