Merhaba az önce 1000 lira sermaye ile bir iş fikri gördüm daha önce de yapmıştım reel ortamda fakat internette denemedim. Alternatif olarak 10 bin lira sermayeye kadar fikri olan , düşündüm yapamadım diyen varmı ? Ya da kazandırıyor gördüm yapalım diyen de olabilir. Ya da kazandırdığını düşündüğünüz iş modelleri de olabilir. Kesinlikle satış üzerine dayalı olması gerekmiyor , farklı projeler de olabilir. Genelde bu forumda çok fazla fikir alışverişi bu konularda yapmıyoruz. Bence zihin açar yeni fikirler çıkarmamızı sağlayabilir.
Ticaret tecrübem var , Satış tecrübem var , Netten satış tecrübem var , Sermaye 10 bin civarı +/- biraz oynayabilir. Ürün tedarik tecrübem çevrem de var aklınıza gelebilecek her ürünü de en uygun fiyata temin edebilirim. Stoksuz satış anlaşmaları da yapabilirim . Yeter ki fikir olsun. Uzun süredir ilgilendiğim sitem yüzünden uzak kaldım ve şu an ne gider ne gitmez popüler ne var pek bi fikrim yok. Popüler olan tek ürün falan da varsa fikir olabilir en azından. Satan satış ortaklığı alıp iyi dönüş alanlar da özellikle yazarsa sevinirim.
Ne olursa olsun , tıklama başı yada gösterim başı gelir düşünmüyorum ...