Çok verimli bir konuolmuş öncelikle tebrikler... Ama bazı söylediklerinize anlam veremiyorum. Çok içerik girmekten bahsetmiş arkadaşlar 10 - q15 yazı giriyorsan sorun olur demişler... Haber siteleri ne yapmalı ajanstan günde 500 haber geliyor bazen.
Bu da tamamen yanlış çok içerikle alakası olması mümkün değil. Günde 30-50-120 arası değişen içerik gidiyorum en basiti bu gün için ▼ Mar 15 (87) içerik girdim. 20 site de aynı başlıkta içerik giriyor 87 içeriğin en az 50 sinin başlıkları da diğer 20 site ile aynı içeriği de 10-15 site ile aynı . Not: Yazı falan değil görsel içerik.
Arkadaş doğru söylemiş 500+ içerik giren tonla site var neredeyse her başlıkları da aynı her içerikleri de aynı . Atıyorum Marmara da Deprem başlık bu haber de belli depremin boyutu falan filan 2 uzman açıklaması . Bunun neyini kim nasıl değiştirebilir ki ? Ya da Kurtlar Vadisi 3658. Bölüm Fragmanı gel değiştir nesini değiştireceksin bunun :D Hem özgün olamaz hem bu tarz siteler günde onlarca içerik girerler . Atv canlı izle yayın çıkışı ne player kullansan da aynıdır google bunu algılar çözer atv den çıktığını bilir , altına da ne yazarsan yaz birileriyle %80+ çakışma yaşarsın.
Atv canlı izle başlık olsa altına 1500 kelime makale girsen özgün olsan ilk sıraya bile çıksan bu saatler sürmez geri düşersin. Çünkü sende kullanıcının aradığı olmadığından tekrar google a döner ve aynı kelimede başka sitelere bakmaya devam eder. Google da bu alaksız diyerek çatır çatır seni alta çeker. İstersen 1 milyon backlink al o kelimede üstlerde sabit kalamazsın.
Bence değişiklik yaşayanlar biraz daha bekleyip sıralamada üste çıkanları kontrol ederek fikir edinebilir. Google eski haline de geri döndürebilir bu güncellememi artık ne ise sıkıntı yaratan durumu . 15-18 Mart Panda güncellemesinden de bahsediliyor darbe darbe üstüne gibi bir durum var kaş yapıyım derken göz çıkarmayın bence sabredin normal olmayan bişeyler var . Kullanıcı olarak gözlemlediğim bu fikrim de bu. Kısa vadede benim deneyeceğim şey kobay sitelerim için müdahale edebileceğim backlinklerimi kaldırmak olacak. Çünkü linklerini kaldıran arkadaşım ciddi anlamda yükelişte 6 Marttan sonra patlama yaşadı gibi bişey . Fakat birden fazla güncelleme var ise bekleyerek gözlemleyerek hareket etmek daha doğru olur. Birinden kurtulmak için diğerine yakalanabilirsiniz .