wild adlı üyeden alıntı

3 önce sene alibaba üzerinden dr dre kulaklık getirtmiştim 12 - 13 bin tl ye maal oldu bana ve hakkını kat kat aldım. DÜnyada popüler olan ama ülkemizde daha yaygınlaşamamış şeyler getirmeniz bence daha mantıklı. Önümüzdeki aylarda SMS Audi kulaklık getirtmeyi planlıyorum bakalım onun da cıvkı çıkmazsa çünkü şuan her yerde dr dre kulaklık görüyorum.

Şu da olabilir kulaklıkalr hakkında hiç bir bilgim yok ama alibaba da buradakinin 1/5 fiyatından bile aşağı olan ürünler bulmuştum led aksesuarlar yüksek ölçekli spotlar , bayanlara yönelik inanılmaz ve türkiyede olmayan yan ürünler fakat satın alımı buraya getirme işlemini falan nasıl yapacağımı bilemedim. İnternet üzerinden bulduğum aracılar da açıkçası güven vermemişti. Profesyonel anlamda bunun desteğini sağlayanlar varmı bildiğiniz gördüğünüz iletişim+buraya getirilmesine kadar aracılık edebilecek.

Bir de fikir sunan arkadaşlara teşekkür ederim. Sadece kendim için değil herkes birşeyler sunarsa birbirimize de yarar diye düşünüyorum.

Ek Olarak:

wild adlı üyeden alıntı

3 önce sene alibaba üzerinden dr dre kulaklık getirtmiştim 12 - 13 bin tl ye maal oldu bana ve hakkını kat kat aldım. DÜnyada popüler olan ama ülkemizde daha yaygınlaşamamış şeyler getirmeniz bence daha mantıklı. Önümüzdeki aylarda SMS Audi kulaklık getirtmeyi planlıyorum bakalım onun da cıvkı çıkmazsa çünkü şuan her yerde dr dre kulaklık görüyorum.

İnanamıyorum o kulaklığın fiyatına baktım da şimdi bu nedir arkadaş kırk yıl düşünsem o fiyat edeceği aklıma gelmezdi . En nihayetinde kulaklıktır ya ne arge yaparsa yapsınlar bunlar korkunç rakamlar Aynı gramajlarda dünya arge ile gelişen inanılmaz özellikteki telefonlar bile bu fiyatlarda bu nedir böyle ya . Ses çıkarmasından farklı bi özellikleri falan da mı var yoksa hepsi bu mu ?