-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Internet üzerinden Ürün satışı değil de , internet üzerinden hizmet sektörüne yönelik çalışmalar düşünebilirsiniz..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tatlı Siparişim Ortaklığı
Merhaba Arkadaşlar;
Tatlisiparisim.com, Türkiye’de tatlı sektörüyle ilgilenen tüm firmaları tek bir çatı altında toplayan bir sitemdir. Sitemizin kuruluş amacı, tatlı sektörüyle ilgilenen firmalara kazanç sağlamaktır. Bu sayede internet kullanıcılarının tatlı ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir.
Tatlı Siparişim Ortaklığı Nasıl Yürüyor?
Tatlisiparisim.com ortaklığından kısaca bahsetmek istiyoruz.
Projemize hiçbir ödeme yapmadan sıfır riskle ortağımız olabilirsiniz. Tatlı Siparişim garantili bir şekilde ömür boyu ortaklık sunmaktadır. Hatta tatlisiparisim.com üzerindeki hisselerinizi devredebilir veya yakınlarınıza miras bırakabilirsiniz.
Tatlı Siparişim; her şehirden belirleyeceği beş (5) kişiye ortaklık sunacaktır. Büyükşehirlerde kişi sayısı değişkenlik gösterebilir. Her şehir için toplamda %20 ortaklık payı mevcuttur.
Peki Ortaklarımızdan Ne istiyoruz?
Tatlı Siparişim, hisse sahibi olduğunuz şehirdeki firmaları bünyesi altına alınmasını istemektedir. Böylelikle o şehirdeki kazancınız yükselecektir. Bu projeyi ortaklarımızla başarıp hedeflerimize birlikte yürümeyi ve kazançlarınızı katlayarak projeyi ebediyete kavuşturmak istiyoruz.
Tatlisiparisim.com Yönetimi
Not isterseniz bu projeme ortak olabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci,stajyer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı şekilde bende bir fikir arıyorum, tam konu açacaktım ki senin konunu gördüm :)
Max 7 bin tl ye kadar iş fikri arıyorum. Basit bir hosting şirketi kurmayı düşündüm ama bunun için biraz geç kaldık. Piyasa artık eskisi kadar canlı değil sanırım.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsanlar iş fikirlerini size vermezler, çünkü onların da ihtiyacı var.
Ayrıca mesela iş fikri arıyorsunuz ama ne tarz bir fikir arıyorsunuz ?
Sadece para kazanmaya mı odaklı olacak, insanlara hizmet amaçlı mı olacak ...
Bu tarz detaylar önemlidir. Sadece para kazanmaya odaklı bir fikir arıyorsanız 7bin TL'ye gelişmekte olan bir yetişkin içerik video sitesi alıp bunu daha da geliştirip haftalık bin lira kazanacak duruma gelebilirsiniz.
İnsanlara hizmet edecek bir site fikri arıyorsanız insanların neye ihtiyacı olduğunu araştırmalısınız. Örneğin: WMAracı...
Webmaster olanların bu tarz bir siteye ihtiyacı vardı ve kuruldu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
peki kazanç süresi olarak düşünceniz ne? yani bir fikre yatırım yapsanız,kaç yıl beklersiniz meyve vermesini?