blueffect adlı üyeden alıntı

yani bu olayda ders alınması gereken bir durum yok.

Haklılık yanlarınız var tabi. Şimdi tarayıcıya zaten öyle bir şey yapamaz ki böyle bir şey olsa Chrome yi kimse kullanmaz. Fakat reklam konusu Bence çok farklı. Adam eğer istemese yayımlamaz. Kuralları koyan kendisi, politik bir iki hareketle reklamını yayımlamıyorum demeden, yayımlamaya bilir. Bence bu o kadar basit bir mantık değil.

Adam resmen diyor ki istersen karşı dükkana git oda iyi biri. Bu bizim atalarımızın mantığı idi. Fakat şu anda bizim insanımızda "genel manada" bu mantık yok.

Ben google önderimiz demiyorum. Fakat adamların yaklaşımı ve mantığı bizden çok farlı ve biz bu iyi yanları örnek almalıyız diye düşünüyorum.

Ek Olarak:

SekveBuz adlı üyeden alıntı

Yandex'le Google'ı kıyaslamak için bence çok erken. Ben interneti Google'ın avucunun içinde olarak görüyorum. Yandex Google'a reklam vermiş vermemiş bu birşey kaybettirmez Google'a.

Ben dünya açısında bir şey diyemem fakat Yandex Türkiye'ye büyük yatırımlar yapıyor ve kalite açısından Google den çokta aşağı değil. Bence Yandex i öyle küçük görerek, bu bize bir şey yapamaz diyecek durumda değiller ki bu öngörüsüzlük olur.