AkReq
Tam Bir AkRep
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isim tescille 3 4 yıldır çalışıyorum ve diyebileceğim tek şey pişmanlıklarla doluyum :) 3 haftadır panel güncellemesidir network sorunlarıdır derken hitlerimi 0'a düşürdüler sayılır.
İHS'ye gelince diğer arkadaşların dediği gibi çok kaliteli ama fiyatlarıda biraz tuzludur. ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Meric
Atam izindeyiz!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Başlarda İsim Tescil ile çalışıyordum fakat ben de sorunlar yaşamaya başladım. 1 domainimi İHS'ye taşıdım. Şimdi de diğer domaini taşımayı düşünüyorum. İHS gerçekten kaliteli bir firma. Kesinlikle taşımalısın :) Host için bir şey diyemeyeceğim. Kullanmadım ama iyidir diye düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
IHS'den bir şeyler alırken düşünmen hata :) 2 Adet Domainim şu anda orada 5-6 adet başka yerlerde var onlarıda tek tek çekiyorum oraya. Bir arkadaşım kullanıyor host hizmetlerini forum sitesi var anlık 100 + kullanıcısı var bir sorun yaşadığını görmedim gayet hızlı.
IHS'nin Tek Kötü Yanı : Fiyatın biraz yüksek olması. Fakat böyle büyük firmalarda fiyatın yüksek tutulması demek, size hizmet kalitesi olarak açık bir şekilde geri döneceğinin anlamıdır. Bütçem olsa 1 saniye düşünmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim Sektörü
-
-
Ad Soyad
A** Ş**