lostyazilim
tr.link

Kalıcı Bağlantı Fikri

14 Mesajlar 2.020 Okunma
lstbozum
tr.link

olkunmustafa olkunmustafa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web & Android Developer
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 60 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Tavsiyem sonuna .html dahil olmak üzere hiç bir şey koymayın. Ne kadar kısa o kadar iyidir google gözünde
SafakCALiSKAN ExTaSy

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Bunun size aslında bir zararı olmaz ama bence pek yararıda olmaz. Google için 2011 yılından bu yana ben dahil olmak üzere tüm WordPress SEO uzmanları hiçbir uzantı kullanılmamasından yana. Neden? URL yapısını uzatmak siteye artı birşey kazandırmaz. Google URL'lerde açıklayıcı ve doğru bilgiyi göz önünde bulundurur. Yani içerik ile URL'nin aynı olması. Peki durum böyleyken, URL yapısını uzatmanın bir mantığı varmıdır?

Diğer arkadaşları bilemem ama bana göre eksi yönde bir olumsuz katkı sağlar. Sitenin geleceğini %100 etkiler mi dersen hiçbir şekilde etkilemez. Bugün orjinal WordPress URL yapısı olan sayısal değeri kullansan bile içerikte başarı yakaladığın sürece hitin artar. Bunlar sadece salatayı daha güzel ve daha lezzetli göstermek için kullanılan aparatlardır unutma. :)

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
bence aranma oranına birşeyler katabilir
sonuçta keyword yerleştiriliyor ama tüm adreslerde anahtar kelimenin geçmesi duplicate yaratır mı bilemem

ExTaSy ExTaSy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilişim hizmetleri
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

olkunmustafa adlı üyeden alıntı

Tavsiyem sonuna .html dahil olmak üzere hiç bir şey koymayın. Ne kadar kısa o kadar iyidir google gözünde

Tamamiyle Katılıyorum. Aslında tam olarak denense'de sonuçları görmek daha mantıklı ama kim deneyecek. ama bence bildigin yöntemlerden şaşmayacaksın benim şahsi görüşüm

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al