Cumartesi günü ben de bir tasarım değişikliği gördüm; alıştığımızın dışında olduğu için çok da hoşuma gitmedi gibi gelmişti bana; bendeki tasarım değişikliği, Haber Kaynağı'nda; ya da şöyle diyelim aslında: üst menüde, bir de sanki kara cahilmişiz gibi uyarı yapmışlardı :) Dün sabah Face'mi açtığımda ise yeniden eski tasarıma dönmüş :)
Üst menüdeki değişiklik şu şekilde idi: En sol kısımda kocaman bir F harfi; hemen yanında arama kısmı; yani, bildirimleri aldığımız yerde ortadaki arama kısmı bulunuyor; sola çekilmiş şekilde. Bildirimler sağ tarafa, Ana sayfanın hemen sol tarafına alınmış. Kullanıcı isminin, Arkadaşlarını bul yazısının yerinde bildirimler var öyle anlatayım; Bildirimlerin hemen altına da bir diyalog kutusu yapmışlar: ''Artık bildirimlerinizi burada görmeye başlayacaksınız, gelen mesajlar, arkadaşlık önerileri...'' Falan gibi, Tamam'a tıklamazsanız kapanmıyor arkadaşlar, yani körün gözüne sokar gibi bir iletişim kutusu :)
Bir de yeni arkadaş eklediniz diyelim. Durum güncellemesi yaptığınız yerin hemen üstünde o arkadaşınızın ismi, resmi falan var, arkadaşlarını bulmasına yardımcı olun, arkadaş önerin vs şeklinde bir şey var.
İlk gördüğümde hoşuma gitmemişti ama, sadece bir gün kullanmama izin verdiler :) Dün eski tasarıma geri dönünce gıcık oldum :)