Genel olarak direk domain sahibi ile iletişime geçilir fakat bilgiler gizli ise sitenin iletişim sayfasindan bağlantı sağlanır. İletişim sayfası yoksa bilmiyorum ne yapıyorlar ama bu mesaj hiç inandırıcı gelmedi.
Bilgilerim gizli lokasyon İngiltere'den fakat daha hosting bilgilerimi bile bulamayacak bir firmaysa neyi kime karşı koruyacak bu firma, hocam işin kötü tarafı iletişim sayfası var fakat geçen gün düzenlediğimde mail adresini silmiştim tamda o günlerde geldi.
maillerinizi kontrol edin, oradan ulaşamamışlarsa ancak yorum atabilirler, eğer 2 iş gününü geçtiyse ve siz içerikleri kaldırmamışsanız yasal süreç başlıyor. türk yapımcılar bu konuda biraz hassaslar, bende irfan filmden az ihtar almadım, siz en iyisi firmaya mail atın, ayrıca ilsturk lisans firmasıdır, googlea binlerce url afiş etmiştir
http://www.google.com/transparencyreport/removals/copyright/reporters/12854/ILS-TURK-TEKNOLOJ%C4%B0-%C4%B0LET%C4%B0%C5%9E%C4%B0M-SAN-T%C4%B0C-A-%C5%9E/
verdiğiniz resimdeki mail adreside firmaya ait, eğer rakipleriniz tarafından oyuna getirilmiyorsanız ciddiye almalısınız, ip adresini aratınca istanbul olduğunu gördüm, bir subeside istanbulda uluslar arası bir şirket, işinizi riske atmayın, silinmeyen film başına ciddi cezalar ödemek zorunda kalabilirsiniz
http://www.google.com/transparencyreport/removals/copyright/reporters/12854/ILS-TURK-TEKNOLOJ%C4%B0-%C4%B0LET%C4%B0%C5%9E%C4%B0M-SAN-T%C4%B0C-A-%C5%9E/
verdiğiniz resimdeki mail adreside firmaya ait, eğer rakipleriniz tarafından oyuna getirilmiyorsanız ciddiye almalısınız, ip adresini aratınca istanbul olduğunu gördüm, bir subeside istanbulda uluslar arası bir şirket, işinizi riske atmayın, silinmeyen film başına ciddi cezalar ödemek zorunda kalabilirsiniz
Benim tedirginliğimde bu yönde arkadaşın dediği gibi en iyi tel. ile arayıp böyle bir çalışma mantığı ile çalışıyorlarmı sormak.
Sosyal Mühandisliğin gözünü sevem ihtarname bölemi gönderiliyor :D
Hack geçmişi yada bilgisi olan birisini konumda görmek güzel, fakat kolay kolay sm yapabilecekleri birisi değilim o yüzden bu kadar zahmete girip soruşturuyorum :)