-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
valla benim eski domaine ait sitem dmoza kaydedildi 150 tl istemişlerdi googla şikayet ettim yaklaşık 2 haftalık yazışma sonunda parasız kaydettim ve editörü de şutladırlar. Aynı sitemin domaini değişti geri kalan herşey aynı. yeni domainle aynı kategoride başvurdum. dmozdan siteme giriş yaklaşıkk 10 gün önce oldu. yeni domainim henüz eklenmedi :) para isteyen de olmadı. Beklemedeyim. Eğer eklenmesse google tekrar mesaj atıcam. bu domainim ekli bu niye ekli değil diye. zaten googledaki lisa adlı kız sorunumu çözmüştü. sorun olursa tekrar yaz dediydi. bu aralar yazacağım gibi :)
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Arkadaşlar ön yargı çok fazla diyebilirim, işin arka tarafında nasıl bir sistem olduğunu bilen arkadaşlarım vardır. Tamam, haklı olunan noktalar var, gerçekten gönüllülük esası olduğu için kimi zaman aksayan noktalar oluyor. DMOZ bir ticari kaynak değil, Mozilla Vakfı'nı iyi araştırmak gerekiyor bu konuda. DMOZ'da sadece editör olmak isteyen arkadaşları bilmiyorum ama oradan irtibatlar kurarak, Firefox sürümlerinin eksikliklerinden tutunda bir çok Mozilla ürününün de geliştirici konumunda oluyorsunuz. Yani bu dizin projesi birçok gönüllülük esasıyla geliştirilen platformların bir tanesi ve en eskilerinden.
Gönüllülük esas, ama bunu maddiyata dönüştürmeye çalışan arkadaşlar var. Birkaç kişi yüzünden tüm editörlere suç atmak yanlış diye düşünüyorum.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güzel anlatımlar olmuş bencede beklemek en doğrusu şunu daha önce anlamak lasım DMOZ.ORG kaydı siteye nasıl bir fayda sağlıyor, bu kadar da olmaz sa olmaz bir kayıtmıdır, sürekli onlarca kayıt yapmaya gerek var mı?
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DMOZ yerine Opdip öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dmozun çokta bir faydası var mı bilinmez ama bence adı çıkmış.
Sitebilgi.net wmaraci seosta fuub.net vb site analizi siteleriyle anlaşılsa analizn sonuna bir türk dizin firması eklense herkes yararlı mı yararsız mı düşünmeden direk kayıt olmaya çalışır Türk dizininede bunu akıl edip parayı basan kişiler çok rahat DMOZ gibi Türk Dizin sitesi yapabilir bence :)
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
canisik adlı üyeden alıntı
hocam wmaraciden de biri olabilir burdan e-mail adresinizi almış olabilir bilemezsiniz ki, adam parayı alabilmek için tabii %100 der! %50 dese o parayı verir misiniz zaten. yorum yapan arkadaşlardan birinin dediği gibi paravan biri de olabilir editör adına senle konuşmuşda olabilir o ayrı ama bu yazışmadan %100 editörle konuştum para istediği seçeneği doğurmaz!
Hocam arkadaşla msnde konuşan kiş editör olmayabilir ama daha öncede br sürü konu açıldı editörlerin bazılarının para istediği gerçek.
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
wmaracından veya başka bir yerden kimse bilmiyor ki msn adresimi.