-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce dmoz'a kayıt için başvurdum 3-4 gün öncede dmoz editörünün sitemi ziyaret ettiğini referelerden gördüm sitem ziyaret edilip 3-4 gündür bir değişme olmamasından dolayı onaylanmadı kanaati oluştu ve tekrar başvuru yaptım!
sizce bu kadar sık başvuru yapmak doğrumu yoksa sitemi ziyaret edip onaylanma süreci daha sonrada olabilir mi ? sizin öneriniz nedir bu konuda!
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam bence uğraşmayın prestij yada sitenin görünümü için güzel bir görüntü yada ek olabilir fakat öyle bir duruma gelmişki adamlar kayıt için para istiyor buda o dizinin neden ve hangi amaçlara hizmet ettiğini gösteriyor siz içeriğinize bakın bir zaman sonra tekrar tekrar başvurmak yerine tek başvuruda zaten kabul etmek zorunda kalırlar boşverin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
geçen bende başvurdum ondan sonra editörlerden biri kayıt olduğum msn mi ekledi. sonra adam benden eklenmesi için 100 tl para istedi :) herkes çıkarcı olmuş
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar şayet dediğiniz gibi sizden msn üzerinden para talep ettiyse o yazışmaları burada paylaşın bizde görelim.
Dmoz da işler nasıl yürür?
Sitenizi dmoz a gönderdiniz, şimdi sıra geldi beklemeye... Editör sitenize geldi, sitenizi incelemeye başladı, kopya içerik var mı? Warez içerik var mı? Ya da warez içerik paylaşan biri ile link alış verişi yaptın mı? v.s bunlara bakıyor ve sizi bekleme alıyor. Beklemeye alması sitenize bir daha ki gelişinde dizine ekleyeceği anlamına geliyor.
Sitelerin beklemeye alınmasının sebebi ise, şayet siteniz tam anlamıyla incelemeye alınmadı ve buna rağmen onaylandı ve dizine eklendi. Daha sonra ise sitenizde istenmeyen bir durumla karşılaşıldı bu durumda dizinden siliniyorsunuz ve bir daha kimse o adresi dizine ekleyemiyor.
İşte bekleme sebebiniz böyle bir durumla sizi üzmemek!
Para konusuna gelincede lütfen çirkinleşmeyin varsa öyle bir durum kanıtlayın ve tüm forumlarda paylaşın, dmoz a kanıtlarla mail atın v.s.
Wikipedia, Dmoz v.b. el sitelerinde Türk arkadaşlarımız gönüllü olarak editörlük yapıyor ve bizlere hizmet sunuyorlar. 1-2 apti için hepsini kötülemeyin...
Bu arada @canisik sorunun cevabını da vermiş oldum sanırım...
https://populertarim.com
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
O zaman buradan forum moderatörlerine dmoz ile ilgili sabit bir başlık açmalarını rica ediyorum. Bu başlık altında sadece dmoza kaydı olan ama hatalı olan siteleri ekleyelim. @canisik inda dediği gibi şayet boş, warez içerik yüklü site varsa dizine ekli olan onları o başlık altında listeleyelim... Dmoz editörleri elbet görecektir..
https://populertarim.com