HAYDİ WMARACİ.COM ÜYELERİ! DESTEK ZAMANI!
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun süredir bu platformda vakit geçiriyoruz.Biliyorsunuz ki iyi günlerimiz,kötü günlerimiz oldu ve bunları beraberce geçirdik.Aylarca,yıllarca kesintisiz hizmet veren,sürekli update ve güncelleme çalışmalarıyla araçları ve siteyi güncelleyen/güncelleten,sürekli üyeleri kontrol eden hatalarında uyaran ve gerekli işlemleri yapan tüm yönetime admine,moderatörlere ve yazılımcılara... kısacası herkese teşekkür ediyorum...
Lafı fazla uzatmak istemiyorum;
Bildiğiniz gibi forumları oluşturan temel kavramlar üyelerdir.Bizler için sunulan bu hizmetlerin bir çoğu ücretsiz.Hatta hepsi ücretsiz.Bu bağlamda premium üyelikler sunuluyor ancak yetersiz kalıyor deniliyor.Emin olun diğer webmaster forumlarındaki sıcak kanlılığı,arkadaşlıkları,dostlukları buradaki gibi bulamazsınız.O yüzden bu forumun kıymetini bilelim.Bu yüzden bende webmaster forumundaki üyelerin doğal olarak siteleri olur dedim.Bu bağlamda beraberce yapmamızı istediğim şey;
-Wmaraci.com ile alakalı web sitelerinizde,facebook profilllerinizde... gönlünüzden ne koparsa paylaşıp tanıtmanız.Tanıtımlar,paylaşımlar,reklamlar paylaşan arkadaşlarımız konu altından gönüllerinden kopanları ve uyguladıklarını paylaşabilir.Bu sayede destekler için konu sürekli güncel ve aktif kalır...
Bunlar;
-Tanıtım yazıları,
-Linkler,
-Durum Paylaşımları(Facebook,Twitter...)
-Reklam Bannerleri...
Olabilir...
Örnek: Ben Twitter'da paylaştım... https://twitter.com/Kolaybilginet/status/314470508429197312
Şunu kimse unutmasın ki;
Biz bir aileyiz ve bu sayesinde evini geçindiren kişiler var.Bu bağlamda herkes elini taşın altına koymalı ve gerekli özveriyi göstermeli.Sonuçta foruma çıkacağınız destek sayesinde ve paylaşımlarınız sayesinde üye sayısı artacak ve bu da paralel olarak sizin satışlarınızın artmasına,forumun geliştirilmesine ve huzurlu bir ortam oluşmasına sebep olacak.Gerekirse uygun fiyatlara premium üyelik bile alınmalı...
HAYDİ WMARACİ.COM ÜYELERİ! DESTEK ZAMANI!
Bannerlar:
125x125:
Eklemeniz gereken kod:
468x60:
Eklemeniz gereken kod:
728x90:
Eklemeniz gereken kod:
250x250:
Eklemeniz gereken kod:
300x250:
Eklemeniz gereken kod: