Öncelikle söyliyeyim trafik kotası dolsa direk hesabın askıya alınır. O nedenle trafik kotasıyla alakası yok. Böyle görüntüler bazen tarayıcı kaynaklı olabiliyor ama sayfayı yenilediğinde sorun düzeliyor.
Ben hiç bu tarz bir sorun yaşamadım ama böyle bir şey yaşasam aklıma gelen ilk şey sitenin CSS dosyasının ya silindiği yada yolunun yanlış olduğu aklıma gelirdi. Çünkü ortaya çıkan görüntü sanki sitenin CSS dosyası yokmuş gibi. O nedenle CSS dosyasını ve siteye eklenen yolunu bir kontrol et derim.
Söz konusu ücretsiz host olunca da her türlü çıkması muhtemel sorunu da göz önünde bulundurmak gerek.
Ben hiç bu tarz bir sorun yaşamadım ama böyle bir şey yaşasam aklıma gelen ilk şey sitenin CSS dosyasının ya silindiği yada yolunun yanlış olduğu aklıma gelirdi. Çünkü ortaya çıkan görüntü sanki sitenin CSS dosyası yokmuş gibi. O nedenle CSS dosyasını ve siteye eklenen yolunu bir kontrol et derim.
Söz konusu ücretsiz host olunca da her türlü çıkması muhtemel sorunu da göz önünde bulundurmak gerek.
hocam muhtelen google chromda cache olarak pc de kayıtlı site başka browserda açmaya çalışıyorum direkt 404 hastası verip hosta atıyor
sorun benim görüşüm bence hostta
Sitenin Css Dosyası
css derken temanın style css den mi bahsetmek istediniz hocam eğer steyle.css den bahsediyor isek style.css ilk günkü gibi duruyor.