-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Arkadaşlar ipad alacağız ama internette aradağımız özellikler yazmadığı için bileniniz vardır diye birde sizin fikrinizi almak istedim. Özellikle aradığımız özellik standart özellikleri dışında usb girişi projeksiyona bağlanma. bunlar direk olmasada aparat lada olsa olur bildiğiniz bir model var mı? müşteri hizmetlerini aradım ama teknik bilgimiz yok diyor. Şu an için de mağazaya gidemiyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Suan ipad 2 den yazıyorum hocam :) ne merak ediyorsan cevaplamaya çalışırım...
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Maalesef ipad için her zaman aparat gerekiyor ama sen komple içinde olsun istiyorsan motorola xoom 2 öneririm yok pahalı gelir diosanda 1 i var
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
o zaman senin için en güzeli ipad mini diye düşünüyorum ekran boyutu önemli değil diyorsan...
büyük olanlar genelde elde uzun süre kullanımda yorucu oluyor taşımada bir dönemden sonra sorun ve gösteriş meraklısıymışsın gibi sanıyor insanlar..
istediğin herşeyi rahatlıkla yapabileceğinden eminim. şuan ben bile ölü fiyata gitmese ipad 2 yi verip mini alırım ama çok düşürüyorlar ilk çıktığında 1300 lira vermiştim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
asus un tabletlerine bir göz at derim ileride aparatlar sorun çıkartırsa devamlı yenisini alman gerekebilir. hdmi bağlantısı sayesinde tv ye de bağlarsın ipad de bağlanıyor ama aparat işte...
illaki ipad olacaksa tabikide 4.nesil al derim yok alternatif istersen asus a bak