SEO da kalıcı yükselmenin belli başlı niteliklerini, hususlarını anlatacağım.



Bir web sitenin en değerli sayfası anasayfasıdır. Bunun sebebi ise, anasayfanın kök domain olmasıdır. Bir anasayfanın alt bağlantılarına alınan backlinklerin dönüşümü bir miktar anasayfaya sağlamasıdır. Kök domaine ait olan alt bağlantılarınızın değerlerini www.opensiteexplorer.org alan adı üzerinde görebilirsiniz.

Bir sitenin doğal ve seo algoritmasına uyumlu olarak yürütülmesini alt bağlantıların puanı’nı artırarak sağlayabiliriz. Zira, bir kök domain’in alt sayfalarına seo çalışması yaptırmak hem riskli hem maliyetlidir.

Yükselme konusunda anasayfa’ya ait olan kategori ve etiket kısmı çok önemli bir kısımdır. Kategori’ye alınan backlink değerleri ister istemez o kategoriye ait olan içeriklere yansıyacaktır. Çünkü, kategoriler ve etiket’lerin değeri ne kadar artarsa içinde bulunan yazıların değeride o kadar artacaktır. Kategori ve etiket sayfalarına backlink yaparken içerisinde daha fazla sayı bulunan kategori ve etiketleri seçmeniz gerekecektir. Neticesinde kök domain’in alt bağlantılarından almış olduğunu puan değerlerine göre daha hızlı sonuçlar elde edip, kalıcılık sağlayabilirsiniz.