-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anlatması uzun sürer ve buradan anlatmak da istemem. Bu konuda belgeseller yapılıyor. Geçen sabah tv kartımla ntv'de yayımlanan yine bu konuda kısa bir programı kaydettim. Uzmanını çağırıp ne halt ettiklerini çatır çatır söylediler. Gidip youtube'de yayımlasam google beni kim bilir nasıl sever! Gitti gidiyor'un bana özel anketinde google analistik kullanmayı bırakın kullanıcıları huylandırmayın'ı açıklayarak öğretmeye çalışmıştım. Kim bilir bu işlerle alakası olmayan bir operatör okumuş ve birşey anlamamıştır. (En büyük müzayede sitesi goggle analistik kulanmayı bıraktı bu arada. Alman ordusu bunlar abd hükümetine çalışıyor diye windows kullanmayı bıraktı sonra da tr ordusu duruma uyanıp kendi işletim sistemine girişti vsvsvsvsvs.) Google'ı konu alan kapsamlı bir belgeselde google yetkililerinden biri bu konuya (açmıyorum ve uzatmamaya çalışıyorum konu on sayfalıktır) cevap vermeyi reddetmiş ve buna cevap verirlerse insanların goggle kullanmayı topyekün bırakacaklarını beni hayrete düşürecek bir saflıkta söylemişti. Hazırlıksız yakalandı sanırım daha politik cevap vermek zorundaydı. Neyse google çalışanları çok genç ve yaşam deneyimleri düşük insanlar.