Cezam bitti tekrar döndüm, bu süre zarfında yorumları atmıştım ama yazamamıştım bugünden itibaren devam ediyorum buradan.
Hoşgeldin aramıza ozaman tekrardan kardeşim..
Ek Olarak:
Yorumlar yapılmıştır :)
Ek Olarak: Aslında evet biraz yanlış oluyor. Çünkü günlük herkes yapsa düzgün olur ancak yapamayan yada yapmayan var. Yani bir düzen olmazsa pek bir anlamı kalmaz.
Ek Olarak: Aslında evet biraz yanlış oluyor. Çünkü günlük herkes yapsa düzgün olur ancak yapamayan yada yapmayan var. Yani bir düzen olmazsa pek bir anlamı kalmaz.
sonuç itibariyle herkes hergün atıcaktır kardeşim elbete işimiz çıkar herkesin bi mazareti olcaktır. Bunlarıda biz kendi aramızda hal ederiz..
Ek Olarak:
25 mart yorumları yunusemre hariç atıldı site açılmıyor
Ek Olarak: bugün sadece 4 yorum geldi bana dünde 6 tane atılmıştı bu saatten sonra atan olur mu bilmem ama böyle olmaz!
Ek Olarak: bugün sadece 4 yorum geldi bana dünde 6 tane atılmıştı bu saatten sonra atan olur mu bilmem ama böyle olmaz!
Bugunden itibariyle duzene giricek kardeşim herkes duzenini bozmadan yorumları atıcaktır..
Ek Olarak: 25 Mart Yorumları atılmıştır herkese arkadaşlar...
Ek Olarak: 26 Mart yorumları yapılmıştır arkadaşlar siteleri lütfen güncel tutalım vallha yazacak konu kalmadı bazı arkadaslara 2 şer defa aynı konuya yazmak durumunda kalıyorum.