Co alan adı alınır , ayrıca fazla para değil ihs *******dan alırsanız 19.75 lira , ....(. ) co alan adı bende ilk açtığım gün 700 hitle başladım aralıksız artarak da devam ettim . Yok ters etki yok kötü sonuç diyenlere de aldırmayın örnek bir kaç site daha gösterebilirim .

Kullanım olarak .com yada net uzantısından hiç bir farkı yok webmaster tools olsun google optimizasyon olsun . Ayrıca lokasyon hedef kitle olarak seçilmiyor diye söylerler o da yalan yanlış ingilizce yada almanca arama motorunda kelimemi arattığımda sitenin yanında Türkiye diye çıkar . Demek oluyor ki bu global bir alan adı ile eşit değerlere sahiptir. Lokasyon seçimi size kalmış google a değil !

Yandex de de kelimesinde ilk sırada yani yandex için de eksi bir değer oluşturmuyor uzantı. .com un şansı o kelimede ne ise .co nun şansı da aynıdır .

Çalışma yapıp yükselmemden bahsedenler olabilir , site dışı hiç bir çalışma tanıtım link mink gibi çalışma yapmadan çok zorlu ağır rekabetli bir kelimede 25. gün 6. sıradaydım. Biraz da dış çalışmalarla 1. sıraya yükseldim ve 2 ay sabit olarak ilk sırada kaldım. Rekabet kızışıp manyak paralarla link almaya başladıkalrını görünce de çılgınlığa gerek görmediğimden ihtiyacımda olmadığından ben rekabeti bıraktım bir kaç sıra tabi ki geriledim ama hit olarak da düşüş söz konusu değil.

At-yarışları.com alacağınıza bence atyarışları.co almak daha iyidir hatta maskotla falan zenginleştirilebilir hoş bir uzantı siteye gelenlerinde .com kadar aklında kalıyor