Şahsen ben herkesin tecrübelerini ve web ile alakalı uğraşlarını merak etmişşimdir.Uzun ve yaşanmış hikayeleri okumayı severim.Webmasterlık Hikayenizi sizde 'çok uzun' demeden buradan yazın.Eminim herkes bu konuda paylaşmak ister.Ben ayrıntılı bir şekilde siteleri de yazdım ama bu size kalmış.
Benim hikayem:
2007 yılında bir arkadaşımın kişisel iletisi miydi neyse artık orda azbuz sitesini paylaşmasıyla bende bir kişisel resim galerisi amaçlı bir azbuz sitesi kurarak bu işlerle uğraşmaya başladım.
Sonra blogcu'ya geçtim.
Oradan youtube'da videolar paylaştım.Milyonluk videolarım vardır yani.
Blogcu'dan sonra da bedava-sitem'e(tr.gg) geçtim.2 sene falan geçirmişşimdir burada.Sonra bir arkadaşımın gazıyla ücretli site kurma aşamasına geçtim.
heroyun.com ve oyunturu.net Oyun forum siteleriydi.
Oyunla hiç alakam olmadığı halde uğraşıyordum.Çok çabuk sıkıldım oyun forumlarında.
Başka bir kategoride olan
dersparki.com | Ders videoları ve ders notları olan daha çok ygs,lys üzerine bir forum kurdum.Tutturdum da bu siteyi.Ama hosting firmasının azizliğine uğradım.
Hemen ardından ilgi alanım olan siyaset konusunda bir forum sitesi açtım.
derinmevzu.com | Seviyeli bir tartışma ortamı ve güncel haberler vardı.Tam olarak da güzel işliyordu.Online sayım 50-60 civarındaydı.2-3 ayda.Fakat 4. aydan sonra kişisel sebeplerle kapatmak zorunda kaldım.
Bunlardan sonra 2 sene ara verdim ve 2012 Temmuz ayıyla Blogger ile tekrar bu işlerle uğraşmaya giriştim.TV izleme sitesi kurdum ve bıraktım.Şuan kendime ait kişisel bir blogger sitem, firma rehberi ile alakalı WP kurulu olan ayrı bir websitem var.